Value Consulting Corporate

Parteneriatele cu companii străine, joint ventures, investițiile străine directe şi relaţiile internaționale, devin din ce în ce mai importante ca modalități de facilitare a schimbului de tehnologie și de cunoștințe, de abordare a unor strategii de succes pe termen lung.

Competenţele şi experienţa acumulată ne permit să propunem clienţilor noştri o gamă largă de servicii, de la consultanţă de management strategic, operaţional şi organizaţional, la consultanţă în afaceri, suport pentru internaționalizare şi brokeraj de credite.

Cine suntem?

Compania are misiunea de a oferi servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde atât pentru companiile mici şi mijlocii, cât şi pentru instituţiile financiare, având un focus specific pe pieţele internaţionale şi livrarea de performanţă.

Competenţele şi experienţa acumulată ne permit să propunem clienţilor noştri o gamă largă de servicii, de la consultanţă de management strategic, operaţional şi organizaţional, la consultanţă în afaceri, suport pentru internationalizare şi brokeraj de credite.

Ce oferim?

Pe parcursul a mai mult de un deceniu de experienţă atât în consultanţă cât şi în domeniul bancar, fondatori, echipa de experţi trasfrontalieri şi clienţi, ne-am bucurat împreună de succesul proiectelor noastre, utilizând un model de servicii bazat pe excelenţă, cunoaşterea mediului economic local, focusare pe nevoile clienţilor, respectarea termenelor de livrare, flexibilitate şi generarea de soluţii tangibile şi durabile de performanţă.

Colaborăm cu companii din sectoare diferite, de dimensiuni mici, mijlocii şi startup-uri, însă fiecare dintre clienţii noştri au trăsături definitorii comune, sunt ambiţioşi şi orientaţi către succes.

Ce ne diferențiază?

Cunoaşterea clienţilor: relaționăm cu mii de clienţi de talie internaţională și putem identifica propuneri viabile pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Privirea de ansamblu asupra proiectului: avem o abordare multidisciplinară integrată, de la consultanţă şi suport pentru internaţionalizarea afacerii, până la soluţii de finanţare.

O rețea extinsă şi calificată de relații: reţeaua noastră de contacte şi parteneri internaţionali strategici ne permit să avem o imagine completă asupra tuturor oportunităţilor de afaceri.

Conectarea la piaţa locală: cunoaştem foarte bine piaţa, mediul politic, economic, instituțional și de afaceri.

Dialogul în aceeaşi limbă cu cea a clienţilor noştri: echipa noastră poate aborda clienții în română, engleză, italiană, franceză, germană și maghiară.

Capacitatea de personalizare a serviciilor: adaptăm serviciile în funcţie de nevoile dumneavoastră, suntem eficienţi, rentabili şi ne angajăm să atingem toate obiectivele propuse.

Valorile noastre

În Value Consulting, fiecare dintre noi ne ghidăm în activitatea zilnică după valori care ne definesc atât ca indivizi cât şi ca echipă:

Angajament faţă de client: dezvoltarea performanţelor reprezintă scopul nostru comun şi ne angăjam să depunem toate diligenţele necesare pentru a răspunde aşteptărilor dumneavoastră.

Integritate: suntem deschişi şi transparenţi în acţiunile noastre, vă oferim întotdeauna soluţii optime şi conforme cu aşteptările dumneavoastră.

Lucrăm în echipă: știm că a lucra în echipă reprezintă cheia către succes. De aceea, facem echipă cu clienţii noştri și împărtășim aceleaşi obiective. Succesul dumneavoastră este de asemenea şi al nostru.

Responsabilitate: ne respectăm valorile şi ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile noastre.

Pasiunea: este cea care ne motivează să evoluăm şi să oferim soluţii şi servicii peste aşteptările dumneavoastră.

Lu-Vi: 9:30 - 18:00

office@valuecons.com

+4 021 310 00 36

Calea Floreasca 141 – 143 Et. 4
Sector 1, Bucuresti