Value Consulting Corporate

Echipa noastră este una dinamică și cu o calificare înaltă. Asistăm clienții pe tot parcursul procesului de creditare pană la atingerea unui rezultat pozitiv combinând consultanța specializată bancară cu cea juridică în funcție de necesitățile și cerințele clienților noștri.
Împreună, traducem nevoile financiare în soluții!

Parteneri

Riccardo Parasporo – Fondator & Managing Partner

  • Având o experiență de peste 25 de ani în domeniile financiar-bancar, retail, marketing și consultanță de afaceri, Riccardo Parasporo este unul dintre cei doi fondatori ai companiei de consultanță Value Consulting și asociat în cadrul companiei Value Consulting Retail.
  • După experiențele în consultanță de afaceri cu focus organizațional (Coopers&Lybrand), tehnologic (PriceWaterhouseCoopers) și strategic (Efinance-McKinsey) și-a început cariera în banking trecând prin diferite faze de dezvoltare în cadrul grupului Băncii Intesa, de la primul exemplu de ,,fintech” pe scară europeană ( Chief Business Officer-FundsWorld Intesa E-lab), la AssetManagement&Private Banking (Șef adjunct Private Banking Segment și Șef Produse de Asset Management) până la Retail Banking (Șef Segment Affluent în cadrul Băncii Intesa).
  • Astfel începe parcursul internațional, printre importantele poziții ocupate numărându-se cea de Membru al Comitetului Executiv, Șef al Diviziei Retail în cadrul băncii Intesa Sanpaolo din Serbia, Membru al Consiliului de Administrație, Director General Adjunct, în cadrul băncii Intesa Sanpaolo din România, Președinte al Consiliului de Administrație Intesa Sanpaolo Leasing Romania precum și Șef Coordonator Retail pentru CEE-SEE pentru Intesa Sanpaolo Group și coordonator de business due diligence pentru tranzacții M&A în China, Egipt și Ucraina în cadrul aceleiași bănci.
  • Riccardo este vorbitor nativ al limbii italiene și datorită experiențelor acumulate la nivel internațional, vorbește fluent în limbile engleză, franceză și desigur limba română.

Marco Petriccione – Fondator & Partner

  • Cu o experienţă de peste 20 ani în Banking şi Leasing în România, Marco Petriccione este unul dintre cei doi membrii fondatori ai companiei de consultanţă Value Consulting si asociat în cadrul companiei Value Consulting Retail.
  • Pe parcursul carierei sale ascendente, a ocupat pe rând funcțiile de Director Comercial în cadrul băncii ItaloRomena (Grup Veneto Banca) din Bucureşti și Şef Departament Internaţional –Volksbank în Ungaria, Republica Ceha şi România, ajungând să dețină în prezent funcția de Vicepreședinte Confindustria România și Membru al Giuntei Naționale București.
  • Printre importantele poziții ocupate în cadrul băncii Intesa Sanpaolo România, se numără cea de Şef Departament Retail şi SME, Şef Departament Large Corporate și Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Leasing Romania și membru al Consiliului de Administrație în cadrul aceleași bănci.
  • Datorită experiențelor acumulate la nivel internațional, Marco este vorbitor nativ al limbii italiene și vorbește fluent limba engleză, germană și română.

Lu-Vi: 9:30 - 18:00

office@valuecons.com

+4 021 310 00 36

Calea Floreasca 141 – 143 Et. 4
Sector 1, Bucuresti